Teori- og køreprøve

Når du efter fire uger har modtaget alle teorilektioner, er du klar til teoriprøve. Ved teoriprøven får du vist en række billeder, som demonstrerer kørselssituationer, hvor du skal tage stilling til situationen. Teoriprøven varer typisk omkring 30 min., hvorefter du skal vente på svaret i cirka 15 minutter.

Sådan foregår køreprøven, når du skal tage kørekort i Vejen

Når teoriprøven er bestået, og du har modtaget alle kørelektioner, skal du til køreprøve for at få dit kørekort. Køreprøven foretages med en køresagkyndig, som vurderer din kørsel.

Der er afsat 45 min. til køreprøven, hvoraf minimum 25 minutter er reel kørsel. I den resterende tid kan den prøvesagkyndige blandt andet bede dig kontrollere bilens udstyr.

Midlertidig kørekort

Beslutter han eller hun, at du er parat til at modtage kørekortet, får du et midlertidigt kørekort, så du er berettiget til at køre bil, så snart prøven er slut. Det rigtige kørekort modtager du med posten cirka 14 dage senere.

Både teori- og køreprøve afholdes ved køreteknisk anlæg på TUC Decra i Vejen, eller ved politiet i Kolding, Birkemose Allé 23-25.

star-4 Gratis førstehjælpskursusstar-4

Tilmelder du dig et hold nu, giver vi førstehjælpskurset kvit og frit. Ring til 123kør på tlf: 27 33 24 78 eller udfyld nedenstående formular og vi vil tage kontakt til dig.

Dit navn:

Telefonnummer:

Ønsket startdato:

Vedrører:

KørekortAndet