Teoriundervisning – Hvor og hvornår?

Teoriundervisningen foregår fra kl. 18.30 i Lunderskovhallen Kobbelvænget 1, 6640 Lunderskov.

Følg et hold to gange om ugen

Følg et hold to gange om ugen – mandag og onsdag eller tirsdag og torsdag. Der er også mulighed for at aftale andre dage, hvis der er flere, som ønsker det. Klik dig videre under holdstart her for at læse mere om, hvornår vi starter hold op.

Undervisningen foregår sideløbende med, at du modtager praktiske lektioner i kørsel. Kørelektionerne ligger som udgangspunkt mellem kl. 8-16.30, udover mørkekørsel som ligger i de mørke timer.

Når du skal modtage kørelektioner, er det ikke nødvendigt at møde op ved køreskolen. Jeg henter dig ved f.eks. dit hjem eller din skole.

Teoriundervisning i ca. 4 uger

Teoriundervisning varer to-tre timer pr. gang afhængig af lektionsplanen. Ifølge lovpakken skal man have 29 teorilektioner, og dem afdækker jeg på otte aftener over fire uger.

Efter fire uger er du klar til teoriprøven, som du skal bestå, før du kan komme op til køreprøve.

Det tager i alt seks til syv uger før kørekortet er erhvervet

Det tager i alt seks til syv uger før, kørekortet er erhvervet – forudsat at køreprøven bestås første gang, og din ansøgning godkendes.

Du kan begynde at tage kørekortet tre måneder før, du fylder 17.

star-4 Gratis førstehjælpskursusstar-4

Tilmelder du dig et hold nu, giver vi førstehjælpskurset kvit og frit. Ring til 123kør på tlf: 27 33 24 78 eller udfyld nedenstående formular og vi vil tage kontakt til dig.

Dit navn:

Telefonnummer:

Ønsket startdato:

Vedrører:

KørekortAndet